top of page
babymassage.png

Babymassage

En mysig stund för att lära känna varandra, ett verktyg för hela livet!

Många föräldrar upplever kursen som den perfekta första aktivitet med det nyfödda barnet. Kursen bidrar bl a till att stärka bandet och stödja förståelse och respekt mellan föräldern och barnet, samtidigt som den minskar isoleringen många känner den första tiden hemma med sitt barn.

Kursen riktar sig till föräldrar med bebisar mellan 0-1 år, men jag rekommenderar upp till ca 9-10 månader pga barnets ökande behov att röra på sig! Under kursen kommer vi att blanda praktik (förutsättningar för massage, olika strykningar på olika kroppsdelar, avslappning..), teori (kroppsspråk, kommunikation..) och diskussion om utvalda ämnen eller frågor som är aktuella för deltagarna. Eftersom massagen allltid sker på barnets villkor, finns det lånedockor att träna på om barnet t.ex. sover eller tydligt visar att hen inte vill bli masserad just då.

 

Kursen består av 5 träffar á 90 minuter .

 

För att kursen skall starta behövs minst 4 anmälda familjer och för att behålla kvalitén på undervisningen kommer ni att vara maximum 6 familjer.

Det finns möjlighet till privat undervisning- kontakta mig i så fall.

Kursen följer International Association of Infant Massages program och etik. Du kan läsa mer om föreningen eller dess svenska filial här.

Pris för babymassagekurs inklusive massageolja, kompendium och fika : 1600kr

 

Yoga Treats

Kastellgatan 22

Kurs planeras starta senare under våren. Skicka gärna en intresseanmälan!

bottom of page